✓ 5 ansatte

✓ har eksisteret siden 2010

✓ Vi har nøgleservice godkendt af forsikring

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder grundig service på bil

Omfattende serviceeftersyn af din bil

Det er vigtigt, at du med jævne mellemrum tager din bil til serviceeftersyn. Det er både for din og bilens skyld. Et serviceeftersyn er med til at bevare fabriksgarantien, men her fanges også ting, som skal repareres, inden det går galt.

Vi befinder os i Herlufmagle, og vi har kunder til service på bil fra hele nærområdet. Herindunder Fuglebjerg, Fensmark og Glumsø.

Hos Automekaniker Henrik Hansen er vi stolte af den bilservice, som vi tilbyder. Ved os får du nemlig altid arbejde i høj kvalitet, som er udført af mekanikere med stor erfaring.

Hvad inkluderer vores service på bil?

Når du kommer til os for at få udført service på bil, så kan du være sikker på, at vi laver en grundig gennemgang og undersøgelse. Det inkluderer blandt andet:

  • Tjek af fejlkoder
  • Tjek og eventuelt skift af olie og oliefilter
  • Test af bremser og styretøj
  • Test af alle lygter
  • Andet som du ønsker tjekket

Kontakt os for mere information om bilservice

Hvis du har spørgsmål til indholdet af et serviceeftersyn, så ring til os, eller send en e-mail i dag. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål om service på bil.

Med vores billige timepriser, er du sikker på, at vores arbejde altid udføres til en overkommelig pris. Ønsker du at kombinere serviceeftersyn med en bilreparation, så giver vi dig et godt tilbud. Kontakt os i dag for mere information.

Automekaniker Henrik Hansen ApS

Her på siden kan du læse mere om vores service. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte med dine spørgsmål.

Godkendt til montering af:

Hurtige links

Kontakt

Spragelsevej 17B, 4160 Herlufmagle