Står du på nuværende tidspunkt og leder efter en god elbil-service? Så kan vi hos Automekaniker Henrik Hansen hjælpe dig. Vi holder til i Herlufmagle, men har også mange kunder fra bl.a. Fuglebjerg, Fensmark, Glumsø og omegn.

Hos os kan du få den rette service på elbil, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Siden 2010 har vi hjulpet vores kunder med mange forskellige bilproblemer. Har du en elbil, er der allerede her flere fordele end ved en benzinbil.

En elbil har ingen udstødning eller olie, der skal skiftes på samme måde, som en benzinbil har. Alligevel er det dog vigtigt at gøre opmærksom på, at bilen skal til tjek jævnligt. Det er nemlig vigtigt, at vi sørger for at få renset bremserne grundigt under en service på elbil. Vi kan tilbyde:

  • Almindeligt serviceeftersyn
  • Hjulskift
  • Lettere skadearbejde
  • Almindeligt mekanikerarbejde
  • Rensning af klimaanlæg eller aircondition
  • Og meget mere

Rådgivning i forbindelse med service på elbil og hybridbil

Hos os får du som sagt en professionel service på elbil allerede fra begyndelsen. Vi tilbyder mange forskellige former for services, alt efter hvad der er behov for. Vi anbefaler som sagt, at du sørger for at få service på din elbil jævnligt. Dog er det svært at sige hvor ofte, da det bl.a. afhænger af bilmærket og modellen.

Som udgangspunkt mener vi dog, at en enkelt elbil-service om året bør være nok. Har du en almindelig hybridbil, foretager vi ligeledes en hybridbil-service. En sådan bil har typisk benzin eller dieselmotor, og derfor behandler vi den på samme vis som en almindelig bil. Er du i tvivl om, hvor tit din hybridbil skal til service, så rådgiver vi dig naturligvis også gerne omkring dette, når vi kender til bilmærket og modellen.

Kontakt os for yderligere informationer om elbil-service

Hvis du har flere spørgsmål til, hvilken hybrid- eller elbil-service vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os. Her kan vi også give dig et klarere overblik over, hvor ofte du bør sende bilen til service.

Vores priser er altid overkommelige og til at betale. Vi har nemlig en billig timepris, så alle kan være med. Kontakt os for en billig pris og et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Ring på telefon 25 33 51 05, eller skriv en e-mail til sondergade4700@gmail.com.