Vi er til daglig at finde i vores autoværksted i Herlufmagle. Du må derfor aldrig tøve med at kigge forbi vores autoværksted, hvis du mangler professionel hjælp.

Vi er et team af dygtige og veluddannede automekanikere, som står klar til at hjælpe dig med at udføre et professionelt skift af dæk. Uanset om du skal have skiftet dine vinterdæk ud til sommerdæk, eller om dine dæk helt skal udskiftes, så kan vi varetage opgaven professionelt og til en attraktiv pris.

Derfor er professionelt hjulskift vigtigt

De fleste mennesker foretager hjulskift to gange om året. Ét skifte fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt. Dog er det vigtigt altid at sørge for, at bilens hjul fungerer optimalt. Hvis ikke det er tilfældet, går det nemlig i høj grad ud over bilens sikkerhed på vejene, hvilket kan have alvorlige konsekvenser.

Du bør derfor altid sørge for, at bilens hjul fungerer, som de skal. Det vil blandt andet sige, at dækkene er lige store, at dæktrykket er højt nok, samt at mønsteret på dækkene ikke er for nedslidt.

Har du mistanke om, at hjulene på din bil ikke fungerer helt optimalt? Så er det vigtigt, at du får gjort noget ved det. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her, hvor vi er eksperter i hjulskift på alle typer biler.

Vi har dækhotel til opbevaring af dine dæk

Udover god service, stor erfaring og en passion for automekanik kan vi tilbyde vort dækhotel, hvor du kan få opbevaret dine hjul. På den måde slipper du for besværet med at transportere dine dæk frem og tilbage, når de skal skiftes.

Hvad koster hjulskift?

Det er svært at angive en nøjagtig pris på, hvad hjulskift koster, da det afhænger af flere forskellige ting. Alt efter om du ønsker at bruge dækhotel eller ej, er du dog altid sikret en god og billig pris her hos os. Vores priser er lave, kosteffektive og retfærdige – hjulskift skal være noget, hvor alle kan være med
Du kan se et overblik over vores priser her:

  • Uden dækhotel: 250 kr. inkl. moms for 4 dæk
  • Med dækhotel: 500 kr. inkl. moms for 4 dæk pr. sæson

Kontakt os nu og book en tid til hjulskift

Du kan ringe til os på telefon 25 33 51 05 eller skrive til e-mail sondergade4700@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.