✓ 5 ansatte

✓ har eksisteret siden 2010

✓ Vi har nøgleservice godkendt af forsikring

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få udført hjulskift nemt og billigt her

Har du brug for at få skiftet dine hjul – og helst til en billig pris? Så har du heldigvis fundet det rette autoværksted. Hos Automekaniker Henrik Hansen har vi i næsten et årti hjulpet kunder med deres bilproblemer – alt fra almindelige eftersyn og rensning af aircondition til hjulskift.

Vi er til daglig at finde i vores autoværksted i Herlufmagle, Glumsø og Fensmark men har også mange erhvervs- og privatkunder fra Fuglebjerg,  og omegn. Du må derfor aldrig tøve med at kigge forbi vores autoværksted, hvis du mangler professionel hjælp.

Vi er et team af dygtige og veluddannede automekanikere, som står klar til at hjælpe dig med at udføre et professionelt skift af dæk. Uanset om du skal have skiftet dine vinterdæk ud til sommerdæk, eller om dine dæk helt skal udskiftes, så kan vi varetage opgaven professionelt og til en attraktiv pris.

Derfor er professionelt hjulskift vigtigt

De fleste mennesker foretager hjulskift to gange om året. Ét skifte fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt. Dog er det vigtigt altid at sørge for, at bilens hjul fungerer optimalt. Hvis ikke det er tilfældet, går det nemlig i høj grad ud over bilens sikkerhed på vejene, hvilket kan have alvorlige konsekvenser.

Du bør derfor altid sørge for, at bilens hjul fungerer, som de skal. Det vil blandt andet sige, at dækkene er lige store, at dæktrykket er højt nok, samt at mønsteret på dækkene ikke er for nedslidt.

Har du mistanke om, at hjulene på din bil ikke fungerer helt optimalt? Så er det vigtigt, at du får gjort noget ved det. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her, hvor vi er eksperter i hjulskift på alle typer biler.

Vi har dækhotel til opbevaring af dine dæk

Udover god service, stor erfaring og en passion for automekanik kan vi tilbyde fuld forplejning til dine dæk. Vi har nemlig et dækhotel, hvor du kan få opbevaret dine hjul professionelt. På den måde slipper du for besværet med at transportere dine dæk frem og tilbage, når de skal skiftes.

Vi sørger for, at de opbevares under de rette forhold. Så er du sikker på, at dine dæk stadig ser ud, som de gjorde, da du afleverede dem hos os. Du kan både spare plads hjemme i garagen og samtidig være sikker på, at dine dæk ikke tager skade af eksempelvis for lave temperaturer, hvis du får dine dæk opbevaret her hos os. Vi tilbyder opbevaring af alle slags dæk hele året rundt, når det passer dig.

Hvad koster hjulskift?

Det er svært at angive en nøjagtig pris på, hvad hjulskift koster, da det afhænger af flere forskellige ting. Alt efter om du ønsker at bruge dækhotel eller ej, er du dog altid sikret en god og billig pris her hos os. Vores priser er lave, kosteffektive og retfærdige – hjulskift skal være noget, hvor alle kan være med.


Du kan se et overblik over vores priser her:

  • Uden dækhotel: 250 kr. inkl. moms for 4 dæk
  • Med dækhotel: 500 kr. inkl. moms for 4 dæk


Selvom vores priser er lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi anvender udelukkende anerkendte materialer, og vi sørger altid for at holde os opdateret inden for den nyeste teknologi på området. Du er med andre ord sikret veludførte løsninger af høj kvalitet, når du samarbejder med os.

Professionel service til attraktive priser

Vi er et professionelt autoværksted, som altid garanterer god kundeservice og attraktive priser, uanset hvilken opgave vi skal løse. Du kan derfor trygt lade os udføre hjulskift for dig. Udover god service og gode priser står vi altid klar med kompetent vejledning og gode råd til dig omkring din bil. Det sikrer dig, at du altid får den bedst mulige løsning.


Vores dygtige ansatte arbejder alle hurtigt, men naturligvis altid grundigt og detaljeorienteret. Det betyder med andre ord, at du ikke skal undvære din bil i længere tid end højst nødvendigt, når du sender den ind til hjulskift hos os. Vi ved nemlig, hvor besværligt det kan være at skulle undvære sin bil, og derfor sørger vi altid for at være så effektive som overhovedet muligt. 

Kontakt os nu og book en tid til hjulskift

Skal vi foretage hjulskift for dig til en god pris? Så er du mere end velkommen til at ringe og kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe.


Hvis du er interesseret i at høre mere, eksempelvis omkring vores dækhotel, vil vi altid gerne uddybe og svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have. 

Du kan komme forbi os i Herlufmagle til en kop kaffe, og ellers kan vi snakke sammen ved at give os et kald eller skrive en mail.
Du kan ringe til os på telefon 25 33 51 05 eller skrive til e-mail sondergade4700@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Automekaniker Henrik Hansen ApS

Her på siden kan du læse mere om vores service. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte med dine spørgsmål.

Godkendt til montering af:

Hurtige links

Kontakt

Spragelsevej 17B, 4160 Herlufmagle